Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
OUM
Bálna Event Hall - Bálna – Event Hall

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
OUM, ezt a nevet adják Marokkóban azoknak a sivatagban született kislányoknak, akik egy esős napon vagy esős éjszaka jönnek világra.

Illik e név az álmokkal, izgalmas történetekkel és áradó érzelmekkel telített dalairól híres nagyszerű marokkói énekesnőhöz. Különleges, eredeti hangszínen előadott saját szerzeményeiben mesterien ötvözi a mai könnyűzenei stílusokat – legyen szó jazzről vagy éppen soulról – hazája tradicionális zenéjével. Dalainak szövegét angolul és marokkói nyelvjárásban, darija nyelven írja. Metaforákban, fantasztikus költői képekben gazdag szövegei a szerelemről, a szabadságvágyról, férfiakról és asszonyokról – egyszóval az életről szólnak. Számos európai és arab országban lépett már fel, mindenütt nagy sikert aratva. OUM Casablancában született, gyermekkorát Marrakesben töltötte. Nagy tehetséget mutatott a rajzolásban, festészetben is, a rabati egyetemen építészetet tanult. A Szahara soul-divájaként ünnepelt előadó 2013-ban, Párizsban rögzített lemezét – Soul of Morocco – átütő lelkesedéssel fogadta a közönség. Legújabb albumának és koncertturnéjának címe – Zarabi (Szőnyegek) – egy varázslatos világra utal.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?