Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GRENCSÓ KOLLEKTÍVA - BMC LEMEZBEMUTATÓ KONCERT
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Grencsó István - szaxofon, fuvola Pozsár Máté - zongora Benkő Róbert - nagybőgő Miklós Szilveszter - dob

Még egy év sem telt el azóta, hogy tavaly a BMC Records gondozásában megjelent Flat / Síkvidék című albumával a Grencsó Kollektíva elnyerte a Gramofon – Klasszikus és Jazz magazin 2014 évi „Az év magyar jazz-hanglemeze” díját –  s már itt is van a csapat következő korongja, melynek anyagát május végén rögzítették a BMC stúdiójában. A Marginal Music / Rétegzene címre keresztelt lemez felvételén a kvartett tagjai mellett közreműködött még rendszeres partnerük, a német basszusklarinétos Rudi Mahall is, s a ritmusszekcióban Benkő Róbert mellett még egy bőgős, Hock Ernő is részt vett.  „Jóllehet (a darabok) kiinduló- és zárópontja mindig egy világosan artikulált téma, ez a zene nem a dzsessz bevett nyelvezetén szólal meg: fő rendezőelve a spontaneitás, amely a rögzített hangnemektől való elrugaszkodásban, az energiaimpulzusok szabad áramlásában és a muzsikusok közötti interakcióban nyilvánul meg” – írta zenéjükről a Síkvidék kapcsán Turi Gábor, és nyugodtan állíthatjuk, hogy az új, rendkívül erősre sikerült lemez ezt a zenei világot folytatja, még több energiával és még több hangsúlyt helyezve az egyéni és kollektív improvizációkra. A mostani koncerten a lemez két vendégét ugyan nélkülöznünk kell, de abban biztosak lehetünk, hogy a jól összeszokott kvartett tagjai négyen is képesek lesznek azt az erőt, spontaneitást és nyers szépséget sugározni, mint ami a lemezen hallható zenéjükből árad. Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894.  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?