Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MICHELLER MYRTILL PINTÉR TIBOR DUÓ
Budapest Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 68 értékelés alapján
  Leírás
A 2005 óta létező Micheller Myrtill és Pintér Tibor alkotta ének-gitár formációt 2006-ban és 2010-ben is a legjobbak között díjazták a németországi Voice&Guitar nemzetközi versenyen.

Az ének-gitár felállás bravúros játékot, gazdag és improvizatív előadásmódot jelent, így különleges zenei élményt nyújt. „Mi még elektronikus segítséggel sem élünk. Ezt szabadságként is fölfoghatnánk, ha azt nézzük, hogy csak egy emberhez kell alkalmazkodni” – mondta egy interjúban az énekesnő. A csapat életében fontos állomás volt a 2009-es londoni turné, amikor híres jazzclubokban szerepeltek nagy sikerrel. Három stúdióalbumot készítettek, valamint az Újszínházban 2010-ben megtartott teltházas koncertjük felvétele CD-n és DVD-n is megjelent. 2014-ben Erdélyben turnéztak. A 2015-ben 10 éves formáció a Katona József Színházban tartotta jubileumi koncertjét, amelyre pillanatok alatt elkapkodták a jegyeket. „Nagyon sok mindent kell megtervezni ahhoz – tudjuk meg Micheller Myrtilltől –, hogy egy koncertestén át lekössük a hallgatóság figyelmét. Itt nem lehet 'lesz, ami lesz' alapon zenélni. Ahhoz, hogy ez mégis élő és izgalmas legyen, kell egy olyan gitáros, mint Pintér Tibor, aki az évek alatt egy nagyon komplex gitártechnikát fejlesztett ki. Teljes mértékben az ő kezében van a zene groove-ja: ő játssza a basszust, a ritmuskíséretet, a harmóniákat, és gitárszólók is sűrűn vannak”.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1136, Hollán Ernő utca 7. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?