Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GOETHEJAZZ: DANIEL ERDMANN - SAMUEL ROHRER „TEN SONGS ABOUT REAL UTOPIA“ WITH FRANK MÖBUS VINCENT
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Bőséges zenei kincsestárból válogat a német Daniel Erdmann – Samuel Rohrer páros vezette kvartett, amikor tagjainak szerteágazó zenei élményeiből és tapasztalataiból organikusan építkezve megalkotja saját stílus-szintézisét, melyben a jazz mindent átható életérzése mellet helye van a rockos hangzásoknak, a populáris zene elemeinek, a szabad improvizációknak és a klasszikus kompozícióknak egyaránt.

Az 1973-as születésű Daniel Erdmann számtalan zenekar, formáció és projekt vezetője, vagy tagja. A német tenorszaxofonos egyedülálló művészi identitással képes bárhol és bármikor valami újat létrehozni úgy, hogy az mégis mindig félreismerhetetlenül saját hangján szólaljon meg. Az Opusban a Das Kapital trió nagysikerű koncertjén találkozhattunk vele tavaly januárban. Az egyik legjelentősebb francia csellista Vincent Courtois (sz. 1968) a vonós és a pizzicato technikákat virtuóz módon váltogatva teremti meg a kompozíciók basszus-alapjait, amelyekre Frank Möbus (sz. 1966) a gitáreffektek arzenálját használva rétegzi rá hangszerének szférikus hangjait, vagy éppen harsány rockos futamait. A csapat másik vezetője az 1977-es születésű Samuel Rohrer, aki nem mellesleg több rendkívül ötletes kompozícióval gazdagítja a zenekar repertoárját. Játéka révén dobjai nem csupán ritmushangszerként, hanem dinamikai lehetőségeik teljes tartományának kihasználásával már-már melodikusan épülnek bele a szerzemények zenei szövetébe. A kvartett harmadik lemeze ten songs about real utopia címmel a koncerttel egyidejűleg jelenik meg. Közreműködik: Daniel Erdmann - szaxofon
Samuel Rohrer - dob
Vincent Courtois - cselló
Frank Möbus - gitár Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?