Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TAKE THE MOL TRAIN: THE DESERTERS (FR-UK-H)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Palotai Csaba - gitár Steve Argüelles - dob Rémi Sciuto - szaxofon, MS-20 szintetizátor

A 2015-ben, Párizsban alakult formáció Palotai Csaba gitáros és Steve Arguelles angol-katalán dobos, valamint Rémi Sciuto francia szaxofonos találkozásával jött létre. Nevük kapcsán elhagyatottságra, kietlenségre asszociálhatunk, legyen az akár egy kopár, lakatlan sivatag, vagy a menekülő-rejtőzködő szökevény végtelen magányossága. A trió látszólag lecsupaszított és szikár, a proto-jazz, ambient, noise-pop, blues vagy éppen románcok tarka emlékfoszlányaiból építkező zenéje első hallásra igazolni is látszik ezt. A legszemélyesebb élményekből fakadó mélységesen őszinte kifejezésmód révén mindez mégis valami egészen egyéni, érzelmekben gazdag, egységes zenévé érik össze a trió tolmácsolásában. A budapesti születésű, több mint 15 éve Párizsban élő gitáros, Palotai Csaba számos jazz, experimentális vagy éppen rockzenei projektben szerepelt már. Legutóbb John Parish angol zenész oldalán a Playing Carver nevű együttessel készített felvételt. A Grupa Palotaï néven működő francia kvintettjével 2003 es 2007 között három albuma jelent meg a BMC Records gondozásában. Ahogy a fentiekből is kitűnhet, a Deserters repertoárja az újrakezdés jegyében született és inspirációjának elsősorban a gitáros életrajzi elemeiből táplálkozik. Steve Arguelles dobos Angliában született és olyan kimagasló jazz-zenészek oldalán játszott, mint Lee Konitz, Steve Lacy, Alexander Balanescu , a dél-afrikai Dudu Pukwana, vagy a francia Benoît Delbecq. Szines világához egyaránt hozzátartozik az 50-es és 60-as évek jazz hangzása és az analóg elektronika. Steve zenei rendezőként és a Plush nevű lemezkiadó alapítójaként is közismert. Rémi Sciuto, nemzedékének egyik legjobbika, a francia Sacre du Tympan és Patrice Caratini nagyzenekarainak szólistája. Évek óta különböző kortárs cirque nouveau társulatok tagja, aki utazó művészként évente több mint 300 napot tölt lakókocsiban. Számos felvételen – így a Grupa Palotaï lemezeken is – , illetve filmzenén működött közre.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?