Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
LYUKASÓRA A RÓZSAVÖLGYI SZALONBAN
Rózsavölgyi Szalon

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Ezt a társaságot a költészet - a jó versek iránti rajongás, a holt költők tisztelete és az alkotópályájukkal, élettörténetükkel kapcsolatos kíváncsiság sodorta össze és tartja együtt két és fél évtizede.

A társaságot a költészet - a jó versek iránti rajongás, a holt költők tisztelete és az alkotópályájukkal, élettörténetükkel kapcsolatos kíváncsiság sodorta össze és tartja együtt két és fél évtizede. A résztvevők a műsor során egymást és a nézőket kalauzolják a költészet izgalmas világába, olykor alig ismert területeire. A találkozókra mindenki két-három versidézettel érkezik, melyeket felolvasnak és ha szükséges segítő, rávezető információkkal kiegészítenek. Feladat a vers szerzőjének vagy fordítójának megfejtése, amit aztán rövid elemzés követ, kiegészítve a mű keletkezése mögötti esemény vagy ihlető személy: múzsa, jóbarát leírásával. Az alapítók eredeti szándékát követve a szereplők csak holt költőtől hozhatnak verseket, vagy jól ismert költők kevésbé ismert vagy kevéssé ismert költők felfedezésre, méltatásra érdemes verseit. A költemények és a szerzők megidézésekor irodalomtörténeti kincsek, anekdoták, sőt az idősebb résztvevők személyes emlékei is előbukkannak, szellemes gondolatcseréket, elmélkedéseket, szórakoztató vitákat inspirálva. Ettől válik a költészeti fejtörő játék minden alkalommal egy bensőséges irodalmi kávéházzá, szalonná. 2015. október 2. péntek 19.30 - Lackfi János, Szabó T. Anna, Várady Szabolcs
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?