Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

ÁRGYÉLUS KIRÁLYFI
Szegedi Nemzeti Színház - Nagyszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 623 értékelés alapján
  Leírás
Daljáték gyermekeknek Írta: Tóth Péter

A kínai, perzsa, görög, orosz, francia és magyar vándormotívumokban gazdag világmese opera-feldolgozásának színhelye az idilli Pomedória és az ördögi Zordánia. Az örök mítosz-szcenárió szerint a bűverős zordán boszorkánykirálynő, Mortadella bosszút esküszik, amiért nem hívták meg Szaváriusz király két fiának lakodalmára, és hollóvá varázsolt rabszolganőit rákényszeríti, hogy dézsmálják Pomedória kincsét, legfontosabb bevételi forrását, az aranyalmát. Hanem a legkisebb királyfi, a nősüléstől eleddig tartózkodó Árgyélus elfogja a főhollót, miáltal megtörik a gonosz varázs, a tolvaj madár legott visszaváltozik szépséges leánnyá. Első látásra szerelemre lobbannak egymás iránt. És megkezdődik a halálos veszedelmekkel teli kaland. Megismerkedünk a varázserdővel és környezettudatos, bátor lakóival, Árgyélus és hű szolgája, Márton pedig, leküzdvén minden akadályt, eljut Zordániába, hogy kiszabadítsa a sanyargatott foglyokat. Ott minden pont olyan, mint Pomedóriában, csak fordítva; mondhatni: jin és jang, így teljes a világ. A jó győzedelmeskedik; aki javíthatatlanul elvetemült, meglakol; a javíthatók megjavulnak (már ha akarnak). Schlanger András
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Szegedi Nemzeti Színházban elég, ha felmutatod a vásárláshoz használt bankkártyát a pénztárban.
  Cím
6720, Vaszy Viktor tér 1. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?