Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: BABOS PROJECT ÉS SZAKCSI LAKATOS BÉLA
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Babos Gyula szerzeményeit és előadásmódját a legkülönfélébb stílusok és irányzatok iránti nyitottság jellemezi, s ennek megfelelően igen sokféle formációban ismerhetik őt a jazz kedvelői. Az Opusban mind saját zenekaraival, mind vendégként többször is láthatta már őt a közönség.

A mostani koncert egyedülálló, hiszen ezúttal nem valamelyik „bejáratott” formációjával lép az Opus színpadára, hanem régi zenésztársával, a hazai jazz egyik legfontosabb képviselőjével, Szakcsi Lakatos Bélával érkezik, aki már a gitáros legelső, 1979-es lemezén is partnere volt. A roma jazz széles spektrumának aktív alakítóiként mindketten jól ismertek Európa- és világszerte, együtt és külön-külön is. Üzenetértékű, hogy a két tapasztalt improvizatív művészt, akik a világ számtalan pontján adott sikeres koncertekkel büszkélkedhetnek, egy igen tehetséges és igen fiatal ritmusszekció kíséri Lakatos Pecek Krisztián és András személyében. Élvezet hallgatni, ahogy eltűnnek a generációk közti határok, s csak a kiemelkedő zenei tehetség, a zene szeretete és a zenésztársak egymás iránti figyelme és kölcsönös tisztelete számít. Közreműködik: Babos Gyula - gitár
Szakcsi Lakatos Béla - zongora
Lakatos Pecek Krisztián - nagybőgő
Lakatos Pecek András - dob
  Stáblista
Zenész 
Szakcsi Lakatos Béla 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?