Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
LOOP DOCTORS, VENDÉG: VARGA GERGELY
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Romhányi Áron - billentyűs hangszerek, rap Szendőfi Péter - dobok, octapad, sampler Varga Gergely - szaxofon

A 2006-ban alakult Loop Doctors Romhányi Áron és Szendőfi Péter duó produkciója, mely a kortárs pop különféle irányzatainak (drum'n'bass, jungle, breakbeat, nuJazz, rap) elemeit a jazz improvizatív technikájával párosítva hozza létre sajátos hangzását. Zenéjük dúskál az elektronikus effektekben és a samplerek adta lehetőségekben, ezeket az extra hangzásokat azonban elsősorban akusztikus hangszereik természetes hangjainak módosításával érik el. Kizárólag saját szerzeményeket játszanak, változatos repertoárjuk széles zenei skálán mozog. Fellépéseikre rendszeresen hívnak vendéget is, ezzel is szélesítve hangzásukat. Ezúttal Varga Gergely szaxofonos erősíti az akusztikus vonalat a Loop Doctors zenéjében. Az Opusban elsősorban a tavaly megjelent Entering a Room című albumuk anyagából válogatnak. A lemez felvételeire egyébként New Yorkban került sor, az albumon vendégként Chris Hunter, Gary Willis, Brandon Fields és Szentpáli Roland működnek közre. "Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani!  Tel: (+36 1) 216 7894."
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?