Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
OLIVÉR! - ZENÉS SZÍNPADI ELŐADÁS
Művészetek Háza Gödöllő - Művészetek Háza Gödöllő, Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
A világhírű Broadway musical Gödöllőn: OLIVÉR Az előadás időtartama: 2x50 perc, 1 szünettel

musical 2 részben, élő zenei kísérettel a Gödöllői Fiatal Művészek Egyesületének előadásában. A musical Dickens Twist Olivér című regénye alapján a tizenkilencedik századi London nincstelen árváiról egy örök érvényű, angyali szépségű és igaz mesét mutat be. Mese, ahol a jók győznek, a vicces és jólelkű zsiványon lehet nevetni, a rosszak gonoszságán fel lehet háborodni, egy árvaházi kisfiú szívfacsaró történetén meg lehet hatódni. A világhírű meséhez világhírű dalok társulnak, így garantált a nagyszerű szórakozás az egész családnak! Az élő zenei kíséret további különleges hangulatot kölcsönöz az előadásnak. Zenéjét szerezte, szövegét és verseit írta: Lionel Bart
Magyar szöveg: Korcsmáros György és Bassa Lia
Magyar versszövegek: G. Dénes György, Kossuth-díjas, az UMPA Ügynökség közvetítésével
Hangszerelés: William David Brohn Zenei vezető: Grünvald László Rendező: Horváth Zoltán Az előadás a The Southbrook Group és a Cameron Mackintosh Ltd. engedélyével jön létre.
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?