Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A MONTE-CARLOI FILHARMONIKUS ZENEKAR HANGVERSENYE - KIEGÉSZÍTŐ JEGY (ÁLLÓFOGADÁS)
Pesti Vigadó - Déli terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A 156 éve alakult Monte-Carlói Filharmonikusok a Monacói Hercegség legnagyobb kulturális formációja és egyben e kis ország „zenei nagykövete”. Fennállása során olyan híres művészek nevei fűződtek hozzá, mint Serge Diaghilev, Kocsis Zoltán, Arthur Rubinstein, Cziffra György, Richard Strauss.

A világhírű Monte-Carlói Balett és Opera előadásai a Monte-Carlói Filharmonikusok kíséretével válnak felejthetetlen előadásokká. A turné szervezője a Monte-Carlói Filharmonikusok Baráti Társasága, melynek célja a zenekar nemzetközi promóciója és ezáltal kulturális kapcsolatok kiépítése. A koncerten közreműködik a nemzetközileg elismert Magyar Rádió Énekkara, amely egy monacói fellépésre is meghívást kapott a zenekartól. Műsor: Gioacchino Rossini: Stabat Mater Karmester: Gianluigi Gelmetti Szólisták: Cinzia Forte (szoprán), Laura Polverelli (alt), Celso Albelo (tenor), Mirco Palazzi (basszus) Közreműködik: a Magyar Rádió Énekkara
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?