Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FÉNY, SZÍN, ZENE – RENDHAGÓ PRÍMÁSTALÁLKOZÓ
Klebelsberg Kultúrkúria - Szabadtér

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 329 értékelés alapján
  Leírás
Fény, szín, zene - Virtuózok Rendhagyó prímástalálkozó

A Rendhagyó Prímástalálkozó története 2005 májusában kezdődött, amikor Lakatos Róbert összehívta zenészbarátait egy révkomáromi koncertre. Akkor fogalmazódott meg benne a gondolat, hogy ez ne csupán egyszeri alkalom legyen, hanem folytassák, hiszen a produkció hihetetlen energiákat képes felszabadítani a színpadon. A Rendhagyó Prímástalálkozóban a magyar zenei élet kimagasló egyéniségei muzsikálnak együtt, akik ugyan különböző zenei műfajokat képviselnek, közös zenei anyanyelvük azonban a magyar népzene. A zenekar tagja a hegedűvirtuóz Pál István Szalonna, az egyedülálló stílusban hegedülő Vizeli Balázs, a világ egyik legjobb cimbalmosaként számon tartott Balogh Kálmán, valamint Bede Péter (szaxofon) és Both Miklós (gitár), Doór Róbert nagybőgős, Mester László brácsás, a „koncertmester” pedig a komoly- és népzenét egyaránt magas szinten művelő Lakatos Róbert. A Prímástalálkozó két kiváló énekesnője: Herczku Ágnes és Korpás Éva. A Rendhagyó Prímástalálkozó lemezét a neves világzenei szaklap, a brit Songlines 2010-ben beválogatta Top of the World listájára. A zenekar 2011-ben megkapta az autentikus népzene kategória Fonogram-díját.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Klebelsberg Kultúrkúriában elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?