Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BUDAPEST OPERETTA SHOW DÍSZTEREM
Pesti Vigadó - Pesti Vigadó

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A látványos gálaest 2015 júliusa és szeptembere között tekinthető meg a felújított Vigadóban.

A Budapest Operetta Show előadásain a leghíresebb magyar dallamok és operettslágerek – áriák, duettek, tuttik, csárdás- és táncjelenetek – kerülnek színpadra, többek között Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Huszka Jenő, Johannes Brahms és Vittorio Monti műveiből. Előadóként Magyarország legjobb szólóénekesei lépnek fel – primadonnák, bonvivánok, szubrettek, buff ók, táncosok és cigányzenészek.   Enjoy a magical evening in Budapest’s newly renovated concert hall, a spectacular gala show with the most famous Hungarian melodies and operetta hits: arias, duos, czardas, dance scenes and tuttis by Emmerich Kálmán, Franz Lehár, Johannes Brahms, Vittorio Monti and Jenő Huszka, performed by the best soloists of Hungary – primadonnas, bonvivans, soubrettes and buffos, a ballet ensemble, orchestra and gypsy musicians, with elegant costumes and glittering spectacles. Operetta is a genuine Hungarian genre. Its popularity is unquestionable around the world, and Hungarian operetta is a real curiosity – described as “Paprika im blut” in German. Hungarians play this genre in a most passionate way with dynamic music, acrobatic dances and stunning spectacles. This large-scale gala show runs twice a week in the summer season. Not to be missed!   Tickets: Category A: 9900 HUF
Category B: 7900 HUF Concert dates: July:  18th,22nd,29th
August :  1st, 5th, 12nd, 19th, 22nd, 26th, 29th
September: 2nd, 9th Location: PESTI VIGADÓ
1051 Budapest,
Vigadó tér 2.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?