Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

HOGYAN CSINÁLJUNK SZÍNHÁZAT
Művészetek Háza Gödöllő - Művészetek Háza Gödöllő, Akadémia

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
"Hogyan csináljunk színházat" Dr. Horváth Zoltán előadása

Dr. Horváth Zoltán, a Gödöllői Fiatal Művészek Egyesületének (GöFME) művészeti vezetője a gödöllői egyetemi évek végén elkészíthette első rendezését "56 izzó ősze volt" címmel. A műsor sikerén felbuzdulva 1998-ban Kőber Tamással létrehozta a mai napig nagyon sikeres egyesületet a Gödöllőn élő fiatal tehetségek felkarolására. Művészi és szervező képességére jellemző, hogy 1999 óta írt két önálló rockoperát, egy zenés drámát, egy mesejátékot, minden évben megszervez 30-40 zenés műsort, de rendezett öt képzőművészeti kiállítást is. Kedvenc elfoglaltsága mégis a színházi előadások rendezése, amiből már 23 művet állított színpadra. A GöFME vezetőjeként immár évtizedek óta aktívan részt vesz a város közéletében. Az egyesület rendszeresen telt ház mellett lép fel, népszerűsége túlnyúlik a város határain. Az általa vezetett közösség az elmúlt esztendőkben a gödöllői rendezvények aktív részesévé vált.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?