Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ÉRIK A FÉNY - VERS ÉS JAZZ
Spirit Színház - Spirit Színház.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Érik a fény - versek jazz zenével Kolti Helga és Dobri Dániel színháza

Klasszikusok versei, melyek ma is elevenen élnek, és amikhez kitűnően simul a jazz hangulata. “Nem érdekel, hogy hány éves vagy.
Azt akarom tudni, megkockáztatod-e,
Hogy hülyének néznek a szerelmed miatt,
Az álmaidért vagy azért a kalandért, hogy igazán élj.” A Spirit Klubszínház bemutatója Elevenné válnak József Attila, Karinthy Frigyes, Pilinszky János, Márai Sándor, Gyurkovics Tibor, Wass Albert és számos más kiváló költő versei, melyek a jazz varázslatos hangulatával övezve új arcukat és régi bölcsességüket is megmutatják a közönségnek.
Vers és zene remek kiegészítője egymásnak ezen a szívet melengető, igazi színházi élményt nyújtó esten. Kolti Helga színészi pályája során megfordult többek között a Szegedi Nemzeti Színházban, a Thália Színházban, Székesfehérváron és a Veszprémi Petőfi Színházban, ahol a későbbiekben vezetői posztot is betöltött. Sokszínű egyéniség, szinte minden szerepkörben sikereket aratott. 2004-ben az ukrajnai Herszonban, egy nemzetközi színházi fesztiválon a legjobb női főszereplő díját nyerte el. 2007 januárjában a Magyar Kultúra Lovagja címmel, 2010-ben pedig Veszprém Városért
Arany Érdemrenddel tüntették ki. 2012-ben a legjobb női mellékszereplő díját nyerte el a Magyar Teátrumi Társaság fesztiválján. Dobri Dániel egy igazi egyéniség, akit nagyon nehéz kiismerni. A jazz zene megszállottja, fiatal kora ellenére igazi „szerelmese” ennek a műfajnak. Az utóbbi években számos színházi előadás zeneszerzője. Cikk: "Egy Istenarc van bennem eltemetve"
  Szereposztás
próza 
Kolti Helga 
  Stáblista
gitár 
Dobri Dániel 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb! Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Ettől a színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1023, Árpád Fejedelem út 2-4. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?