Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SZERETETKÖNYV - A TE SZEMEDDEL - BESZÉLJÜNK RÓLA
Spirit Színház - Spirit Színház.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Müller Péter Szeretetkönyv - Müller Péter könyve színpadon Színpadi játék egy részben

"A szeretetről beszélni egyedül nem lehet. Csak együtt." A népszerű könyvből készült zenés monológ, a szeretet fontosságáról. Színház arról, amire mindannyian szomjazunk. Az előadás nem pusztán őszinte önvallomás, gazdag tanítás, de társkeresés is: a néző szeretetét keresi és szeretni segít. Müller Péter az írja: "A szeretetről beszélni egyedül nem lehet. Csak együtt." 
A szeretet a legnagyobb szavunk. Minden örömünk és gondunk mögött ez az egyetlen szó rejlik.Müller Péter szól a szerelemről, a barátságról, a női és a férfisorsról, a párkapcsolatról, a szexualitásról és a magányról, társunk elvesztéséről, a saját lelkünkkel való barátságról, az öregségről, a családról, a gyermeki és az anyai szeretetről, korunk érzelmi zűrzavaráról s az elmúlhatatlan égi szeretetről. Bemutató: 2011. december 27. Thália Színház, Új Stúdió Copyright: Spirit Színház / Perjés János MTV1 Ma reggel - Szeretetkönyv a színpadon
  Szereposztás
A színésznő 
Papadimitriu Athina 
Zenész 
Kutik Rezső 
  Stáblista
Színpadra alkalmazta 
Perjés János 
Zenei vezető 
Kutik Rezső 
Díszlet 
Spirit _ 
Jelmez 
Mohácsi Nóra 
Rendező asszisztens 
Mohácsi Nóra 
Író 
Müller Péter 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb! Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Ettől a színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1023, Árpád Fejedelem út 2-4. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?