Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TAKE THE MOL TRAIN: OGGY THE PHONICS (CH/F)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Take the MOL Train: OGGY & the Phonics (CH/F)

Közreműködik: Louis Billette - szaxofon
Clément Meunier - klarinét
Théo Duboule - gitár
Gaspard Colin - elektromos basszus
Marton Kiss - dob „Atmoszférájuk a 21. századi mutáns jazz korlátok nélküliségét árasztja” Action Jazz (F) „Zenéjük egyfajta képzeletbeli folklór” Jazz'n több (CH) Tavaly augusztusban az egyik legpatinásabb francia jazzfesztivál, a nantes-i Rendez-vous de l’Erdre kiugró meglepetése volt a fiatal francia klarinétos Clément Meunier és svájci zenésztársainak OGGY & the Phonics néven bemutatkozó csapata. Clément, akiről a francia sajtó azt írta korábban, hogy úgy játssza Jimmy Giuffre zenéjét, mintha Benny Goodman fújná a klarinétot, a Lausanne-i Konzervatóriumban ismerte meg társait, s az így megalakult OGGY & the Phonics igen rövid időn belül a francia-svájci jazz színtér markáns figurájává vált. A kvintett igen erős kollektív egységet alkot; a spontaneitás és az improvizációk iránti kifinomult érzékkel közösen komponált „mindenevő” 21. századi jazz kompozícióikat pop, elektronika, drum ’n’ bass és groove fűszerezi. Illessük bár zenéjüket akár a smooth jazz, avagy a popn’core jelzővel, teljesen mindegy, ismerősen csengő, s látszólag egyszerűségre törekvő darabjaikkal sajátosan eredeti és mélységeket rejtő világot tárnak elénk. oggyandthephonics.com  Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne
felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk
biztosítani!

Tel: (+36 1) 216 7894.  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?