Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: LILIENN KÓNYAI TIBOR ÉS VENDÉGEIK
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Egy kivételes énekesnő és egy virtuóz zongorista találkozása a művész Lilienn & Kónyai Tibor néven fellépő duója, mellyel három éve koncerteznek közösen.

Közreműködik: Kónyai Tibor - zongora
Rabie Lili „Lilienn” - ének Kollmann Gábor - szaxofon
Egri János - nagybőgő
Lakatos Pecek András - dob A Sopronban élő zongorista/zeneszerző, Kónyai Tibor hét éves kora óta játszik hangszerén. Száznál is több szerzeménye mellett jó néhány természetfilm zenéjét is ő komponálta, fúvósokból és vonósokból álló zenekarával közösen hét saját lemezt jelentetett meg. A hazai jazz olyan jeles képviselőivel játszott együtt, mint Micheller Myrtill, Váczi Eszter, Fábián Juli, Malek Andrea, Cserháti Zsuzsa, Deseő Csaba, Juhász Gábor, Gyárfás István, Egri János ,Lattmann Béla, Sárkány Sándor, Tóth Viktor, Kollmann Gábor, Pusztai Csaba vagy ifj. Szakcsi Lakatos Béla.  Egy kivételes énekesnő és egy virtuóz zongorista találkozása a művész Lilienn & Kónyai Tibor néven fellépő duója, mellyel három éve koncerteznek közösen. Számos sikeres koncertet adtak Dániában, művelődési házakban és fesztiválokon. Fél éve elkészitették első közös lemezüket Jazz For Two címmel. Műsorukban egyaránt megtalálhatóak francia, spanyol, portugál, olasz gyöngyszemek, saját kompoziciók, elegáns jazz-örökzöldek vagy éppen tüzes latin dallamok, melyeket Lilienn gyönyörú és izgalmas énekhangja, Tibor brilliáns zongorajátékával párosulva, egészen új köntösbe öltöztet.  Fellépéseikhez gyakran hívnak vendégeket; ezúttal Kollmann Gábor személyében egy másik szólista is részt vesz a darabok újrafogalmazásában, mindezt a nagyszerű Egri János - Lakatos Pecek András ritmusszekció magabiztos, avatott támogatásával. "Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani!  Tel: (+36 1) 216 7894."
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?