Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ORSZÁGOS MUSICAL OPERETT KURZUS 10 ÉVES JUBILEUMI GÁLAKONCERT
Budapesti Operettszínház - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Országos Musical & Operett Kurzus 10 éves jubileumi gálakoncert

Napjainkban a musical, operett és a zenés színházi műfajok egyre nagyobb népszerűségnek örvendnek a fiatalok körében. Ez adta az ötletet 2006-ban egy olyan kurzus létrehozásához, ahol a résztvevők ismert, népszerű művészek és zenepedagógusok segítségével ismerkedhetnek meg és sajátíthatják el a műfajok alapjait, stílusjegyeit, betekintést nyerhetnek a háttérmunkába, valamint a színház világába. A résztvevők a kurzus ideje alatt egyéni és csoportos oktatásban vesznek részt: hangképzés, tánc, színpadi mozgás, beszédművelés, beszédtechnika, színészmesterség és színpadi smink-oktatás. A felkészítő művészek, pedagógusok számára minden évben fontos, hogy a fiatalok jól érezzék magukat a színpadon, ugyanakkor igényes és kemény munkával készüljenek a kurzust záró profi szintű musical-operett estre. Ebben a jubileumi évben különleges élmény vár a kurzus legjobbjaira: felléphetnek a zenés színház egyik legnagyobb fellegvárában felkészítő tanáraikkal és olyan volt kurzuslakókkal együtt, akik azóta már az Operettszínház csapatát erősítik.

Közreműködnek:
A X. Országos Musical & Operett Kurzus legjobbjai A Kurzus tanárai: Falusi Mariann, Peller Anna, Peller Károly, Somogyi Szilárd, Szabó Szilvia, Berkes Dániel, Lőrincz Máté, Szakál Attila, Lőrincz Zsuzsanna,

A Kurzus "lakók", akik már a Budapesti Operettszínházban is bizonyítottak:

Brasch Bence, Gömöri András Máté, Veréb Tamás, Laki Péter, Katona Klaudia, Ambruzs Ádám, Keresztfalvi Bence, Katz Zsófia, Szabó Noémi, Lipics Barna, Horváth Dániel, Cseh Dávid, Szerémy Dániel, Saifi Claudia, Fülöp Kristóf, valamint meglepetés vendégek.
  Stáblista
Rendező 
Somogyi Szilárd 
Művészeti vezető 
Szabó Szilvia 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Az Operettszínházban nagyon csúnyán fognak rád nézni, ha nem nyomtatod ki a jegyed. Vészhelyzetben valahogy talán megoldják, de ilyen esetben legkésőbb 45 perccel a kezdés előtt érj a pénztárhoz!
  Cím
  Hogy tetszett?