Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MAKROKOZMOSZ - BABOS GYULA KORTÁRS JAZZ ESTJE
Zsidó Kulturális Fesztivál - Rumbach utcai zsinagóga

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.7 / 10) - 3 értékelés alapján
  Leírás
Babos MAKROKOZMOSZ Jazzkoncert A legendás zenész, pályája kezdete óta izgalmas, meghatározó formációkban játszott. Kezdetben a fúziós zene vonzotta, de zenei kifejezést talált a standard jazz, a blues, az indiai zene, a magyar népzene, a roma folklór és a klasszikus zene nyelvén is.

Babos Gyula – gitár
Fekete-Kovács Kornél – trombita
Winand Gábor – ének, szaxofon, fuvola
Orbán György – bőgő
Czirják Tamás – dob.
Babos Gyulát az állandó zenei vándorlás jellemzi. Mindig is csapatjátékos volt, azokat a legkülönbözőbb generációkat képviselő magyar és külföldi muzsikustársakat tudhatta maga mellett, akik hozzá hasonló zenei nyelvet beszéltek, kísérletezők voltak, és a zenében az örömteli szárnyalást keresték. Makrokozmosz formációjának zenéje szabad asszociációs kompozíciókból születik.
A magyarországi népdalkincs, a blues, a jazz gyökerei táplálják tág, nyitott világát. Fesztiválunkon, a Rumbach utcai zsinagóga patinás terét Babos progresszívitásában is érzékeny gitározása, Winand Gábor egyedülálló éneklése és saxofon hangja, Fekete-Kovács Kornél virtuóz trombitajátéka, Orbán György nagyformátumú bőgőzése, és Czirják Tamás friss, illeszkedő, dinamikus dobolása tölti majd meg muzsikával.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?