Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MAKROKOZMOSZ - BABOS GYULA KORTÁRS JAZZ ESTJE
Zsidó Kulturális Fesztivál - Rumbach utcai zsinagóga

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Babos MAKROKOZMOSZ Jazzkoncert A legendás zenész, pályája kezdete óta izgalmas, meghatározó formációkban játszott. Kezdetben a fúziós zene vonzotta, de zenei kifejezést talált a standard jazz, a blues, az indiai zene, a magyar népzene, a roma folklór és a klasszikus zene nyelvén is.

Babos Gyula – gitár
Fekete-Kovács Kornél – trombita
Winand Gábor – ének, szaxofon, fuvola
Orbán György – bőgő
Czirják Tamás – dob.
Babos Gyulát az állandó zenei vándorlás jellemzi. Mindig is csapatjátékos volt, azokat a legkülönbözőbb generációkat képviselő magyar és külföldi muzsikustársakat tudhatta maga mellett, akik hozzá hasonló zenei nyelvet beszéltek, kísérletezők voltak, és a zenében az örömteli szárnyalást keresték. Makrokozmosz formációjának zenéje szabad asszociációs kompozíciókból születik.
A magyarországi népdalkincs, a blues, a jazz gyökerei táplálják tág, nyitott világát. Fesztiválunkon, a Rumbach utcai zsinagóga patinás terét Babos progresszívitásában is érzékeny gitározása, Winand Gábor egyedülálló éneklése és saxofon hangja, Fekete-Kovács Kornél virtuóz trombitajátéka, Orbán György nagyformátumú bőgőzése, és Czirják Tamás friss, illeszkedő, dinamikus dobolása tölti majd meg muzsikával.
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
  Hogy tetszett?