Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FERENCZI GYÖRGY ÉS A RACKAJAM EGYÜTTES FÚZIÓS JAZZ-ROCK-BLUES KONCERTJE
Zsidó Kulturális Fesztivál - Rumbach utcai zsinagóga

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.7 / 10) - 3 értékelés alapján
  Leírás
Aki volt már olyan koncerten, ahol Ferenczi Gyuri játszott, az nem felejti el soha, azt az intenzitást és hangulatot, amit csodálatos szájharmonika játékával varázsol. A Rackajammal évek óta hasit itthon és külföldön egyaránt. A leghangulatosabb zenekar – állítják a srácok, akik a fesztivál bandákat rangsorolják. Zsír, mondta az unokám, aki nagy rajongójuk. (Művészeti vezető)

Ferenczi György – ének, szájharmonika, hegedű
Apáti Ádám – ének, basszusgitár, tangóharmonika
Bizják Gábor – ének, kürt
Jankó Miklós – ének, cajon
Pintér Zsolt – ének, mandolin
A Rackajam együttes műsorában összeolvad a magyar kultúra, és a rockandroll forradalom szeretete. Így fér össze a kalotaszegi dallam Petőfi verseivel, vagy Ady, Radnóti, Kiss Anna költészetével és ötvöződik Jimy Hendrix zenéjével. A négyökrös szekér már sláger, az utcán is fütyülik. A rendkívül energikus produkció mosolya bearanyozza a velük töltött tartalmas, költészetben és humorban gazdag estét. Először játszanak a Rumbachban, nagy buli lesz.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?