Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KÁRPÁTI PÉTER: A NEGYEDIK KAPU (FÜGE PRODUKCIÓ)
Zsidó Kulturális Fesztivál - Goldmark terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.7 / 10) - 3 értékelés alapján
  Leírás
Haszid legendárium FÜGE Produkció–Gólem Színház–Titkos Társulat

„Valóban, milyen jó és ragyogó ez a világ, ha az ember nem vész el benne. De micsoda káosz birodalma ez akkor, ha elvész benne!“
Az előadás Íreléről, a tanítványról szól. A fiatalember egy nap elindul, hogy megkeresse az ő Tanítóját. A keresés nem várt találkozásokhoz vezet, mindenkitől tanul valamit, enni, nevetni, szeretni, vitatkozni, de az ő igazi Tanítóját nem találja meg. Eközben eltelik egy élet, és Írele rájön, hogy...
A közösségeket a történeteik tartják életben. A mesélés eseménye legalább olyan fontos, mint maguk a történetek. Itt aztán van történet, van vicc és van nevetés és van jó zene, és vannak nagyszerű színészek.
Az előadás után mindenki maradjon velünk, amíg kedve tartja. Folytassuk az estét közös zenéléssel, beszélgetéssel. Színészek: Tóth Ildikó, Fodor Tamás, Nagy Zsolt, Sipos György.
Zene: Csizmás András, Szabó Sipos Ágoston. Dramaturg: Zsigó Anna. Látvány: Izsák Lili.
Munkatárs: Kárpáti Liza. Konzultáns: Borgula András. Produkciós vezető: Kulcsár Viktória, Marcsa Barbara.
Rendezte: a szerző és a társulat.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?