Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MUZSIKÁS KONCERT - SZÓL A KAKAS MÁR...
Zsidó Kulturális Fesztivál - Dohány utcai zsinagóga

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.7 / 10) - 3 értékelés alapján
  Leírás
A Muzsikást, mint a magyar zene nagykövetét, mint zenei hungarikumot ma már szinte mindenki ismeri. Évtizedek óta jelen van itthon és a nagyvilág legjelentősebb színpadain, fesztiváljain, hangversenytermeiben. Élettel teli zenéje, közvetlen előadásmódja lenyűgözi a hallgatót.

Sipos Mihály hegedű, Porteleki László hegedű, koboz, tambura, Éri Péter brácsa, kontra, mandolin, furulyák, ének, Hamar Dániel bőgő, gardon, dob, ének.
Vendégek: Petrás Mária – ének (Moldva), Farkas Zoltán Batyu – dob, gardon, Balogh Kálmán – cimbalom, Bob Cohen – hegedű, ének.
Magyarország legjelentősebb népzenei együttese két éve ünnepelte 40. jubileumát.
A jubileum kapcsán megjelent a zenekar életét elmesélő könyv, DVD-melléklettel, a zenekar pedig újra megfordult az Egyesült Államokban, valamint Japánban is. Itthon pedig a legjelentősebb fesztiválokon adtak koncerteket. Emellett az iskolai rendhagyó zeneóráik is nagy sikerrel folytatódnak.
Kiemelkedő zenei élmény a Dohány utcai Zsinagógában koncertet adni, bizonyította ezt már többször is a Muzsikás, akik idén a hagyományt folytatva, közeli művészbarátaikat invitálják a koncertre, melyben mind a Kárpát-medence sokszínű népzenéje, mind a zsidó hagyomány jeles motívumai is megszólalnak, olyan kiválóságok tolmácsolásában, mint a Prima Primissima díjas Petrás Mária énekes, a legendás és világszinten elismert cimbalom virtuóz Balogh Kálmán, vagy az örök ifjú Farkas Zoltán, és az előadóművész folklorista Bob Cohen is.
Legyen részese a Muzsikás újabb zenei élményének!
  Galéria
  Jegynyomtatásról
  Cím
  Hogy tetszett?