Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
POLSKA JAZZ: GRZEGORZ KARNAS TRIO ÉS LUKÁCS MIKLÓS (PL/H)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Grzegorz Karnas - ének Lukács Miklós - cimbalom Mariusz Praśniewski - nagybőgő Dés András - dob

Grzegorz Karnas az egyik legeredetibb lengyel jazzénekes, akinek nemzetközi népszerűsége is töretlenül növekszik. Az énekes pár éve megnyerte a neves francia Crest Jazz Vocal énekversenyt, a szintén francia Jazzman magazin a meghatározó európai énekesek közé sorolta, s immár a legrangosabb fesztiválok fellépője. Ebben az ismertségben nem kis szerepet játszik az énekesnek a BMC Recordsnál megjelent két lemeze is, melyeken saját lengyel trióját Lukács Miklós cimbalmossal kvartetté bővült formációjával hallható, s melyek kiemelkedő fogadtatásra leltek mindenütt. A 2013-ban megjelent Audio Beads bekerült a meghatározó jazz havilap, a The New York City Jazz Record éves listáján 2013 legjobb öt vokális jazzalbuma közé. „Grzegorz Karnas a jazz jövője felé pillant az elmúlt évek egyik legvonzóbb experimentális vokális jazz albumával” – írta róla méltatásában az újság kritikusa, Katie Bull. Az ezt követő 2014-es Vanga albumot az amerikai, francia, német, portugál, holland, lengyel, cseh szlovák és magyar sajtó egyaránt az egekig magasztalta. "Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani!  Tel: (+36 1) 216 7894."  

   
  Stáblista
Cimbalomművész 
Lukács Miklós 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?