Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: JAZZRAEL, VENDÉG: SZŐKE NIKOLETTA
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Jáger Bandi vezetésével 2006-ban alakult Jazzrael Magyarországon egyedülálló világzenei formáció.

Az együttest országosan elismert jazz zenészek alkotják, a dalok instrumentális és énekes formában hallhatók. Ahogy nevük is mutatja, elsősorban a tradicionális szefárd zsidó zenei hagyományokból merítenek, de feldolgoznak a térség más zenéiből is, így az arab, sőt a rai (az oráni, algériai beduin zene összefonódása spanyol, francia, afrikai zenei formákkal) elemei is felismerhetőek egyes darabjaikban. Nem jazzesített népzenét játszanak, hanem a folklór egy egészen egyedi, különleges interpretálását hallhatjuk tőlük, alaposan átszőve jazz improvizációkkal. A világzenei paletta különleges színe, profi zenekar tolmácsolásában – ez a Jazzrael. Közreműködik: Bíró Nóra - ének
Jáger Bandi - zongora
Csejtei Ákos - szaxofon
Horváth „Plútó” József - basszusgitár
Bordás József - dob Szőke Nikoletta - ének "Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani!  Tel: (+36 1) 216 7894."
  Stáblista
Énekesnő 
Szőke Nikoletta 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?