Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BACSÓ KRISTÓF – ORBÁN GYÖRGY – GYÁRFÁS ATTILA TRIÓ
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Bacsó Kristófot gyakran láthatták-hallhatták az Opus látogatói, leggyakrabban az általa vezetett TRIÁD-dal, a Bacsó Reunionnal, vagy a Modern Art Orchestra tagjaként, szólistájaként, zeneszerzőjeként; nem beszélve arról a számos koncertről, ahol vendégként működött közre, alig egy hete éppen Gadó Gábor triójával.

Ezúttal ismét trió felállásban, de a TRIÁD-tól teljesen eltérő, „hagyományos” szaxofontrióval lép színpadra, a hazai jazzszcéna kiemelkedő ritmusszekciójával, Orbán Györggyel. A szaxofon-bőgő-dob felállás mindig is nagy kihívást jelent az előadók számára, hiszen a harmóniahangszer hiányát csak rendkívüli muzikalitású, teljesen azonos rangú, egymás gondolatait pontosan ismerő és értő muzsikusok képesek feloldani. Aligha kétséges, hogy hazánk három sokat foglalkoztatott kreatív muzsikusának találkozása az Opus színpadán ilyen magas színvonalú, nem mindennapi koncertet ígér. Repertoárjukon főként jazz örökzöldek és saját darabok szerepelnek, együttjátékukat – bármi is legyen az adott szerzemény – mindig is a szabadság keresése és a határok feszegetése jellemzi. Közreműködik:
Bacsó Kristóf - szaxofon
Orbán György - nagybőgő
Gyárfás Attila - dob
  "Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani!  Tel: (+36 1) 216 7894."
  Stáblista
Zenész 
Bacsó Kristóf 
Zenész 
Orbán György 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?