Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HOLDFÉNY ESTEK, HEGEDŰS ENDRE CHOPIN HANGVERSENYE
Pesti Vármegyeháza

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
HOLDFÉNY ESTEK 2015 17. alkalommal Nyári szabadtéri hangversenyek a Belvárosban a Pesti Vármegyeháza díszudvarán (rossz idő esetén az emeleti díszteremben)

„A zongora poétája”
Hegedűs Endre Chopin hangversenye Műsor: É-dúr noktürn, op. 62 cisz-moll scherzo, op. 39 2 keringő: h-moll, op. 69, no. 2 és Gesz-dúr, op. 70 No. 1 fisz-moll polonéz, op. 44 2 mazurka, op. 30: Desz-dúr, No. 3 és cisz-moll, No. 4 f-moll ballada, op. 52 szünet - cisz-moll "Fantaisie-impromptu, op. posth. Barcarolla, op. 60 h-moll szonáta, op. 58   A hangversenyek rendezője: Stúdió Liszt Kft. 1221 Budapest, Vincellér út 12.,  Mobil: 0630 400 6722 A Holdfény Estekre jegyek kaphatók az ismert jegyirodákban, az Interticket országos hálózatán és  előadások előtt egy órával a helyszínen 3 000 forintos áron. A helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik. A műsorváltoztatás jogát fönntartjuk. Támogatók: NKA, Pest Megyei Kormányhivatal, Pest Megye Önkormányzata, Magyar Katolikus Rádió www.hegedusendre.hu
  Stáblista
Zongoraművész 
Hegedűs Endre 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?