Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HOLDFÉNY ESTEK, HEGEDŰS ENDRE ÉS KAMARAPARTNEREI, HEGEDŰS KATALIN, KOVÁTS PÉTER, SOMOGYI VONÓSNÉGYES
Pesti Vármegyeháza

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
HOLDFÉNY ESTEK 2015 17. alkalommal Nyári szabadtéri hangversenyek a Belvárosban a Pesti Vármegyeháza díszudvarán (rossz idő esetén az emeleti díszteremben)

„A kamaramuzsika gyöngyszemei” Hegedűs Endre és kamarapartnerei: Hegedűs Katalin – zongora Kováts Péter – hegedű Somogyi Vonósnégyes (tagjai: Somogyi Péter - hegedű
Lendvai György - hegedű
Tóth Balázs - brácsa
Pólus László – cselló) Műsor: Schubert: f-moll fantázia, D 940 Brahms: A-dúr szonáta, op.100
- szünet – Schumann: Zongoraötös, op.44 A hangversenyek rendezője: Stúdió Liszt Kft. 1221 Budapest, Vincellér út 12.,  Mobil: 0630 400 6722 A Holdfény Estekre jegyek kaphatók az ismert jegyirodákban, az Interticket országos hálózatán és  előadások előtt egy órával a helyszínen 3 000 forintos áron. A helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik. A műsorváltoztatás jogát fönntartjuk. Támogatók: NKA, Pest Megyei Kormányhivatal, Pest Megye Önkormányzata, Magyar Katolikus Rádió www.hegedusendre.hu
  Stáblista
Zongoraművész 
Hegedűs Endre 
Zongoraművész 
Hegedűs Katalin 
Hegedűművész 
Kováts Péter 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?