Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PURCELL: TÜNDÉRKIRÁLYNŐ - ARS LONGA KAMARAZENEKAR, DINYÉS SOMA, SZILI GABRIELLA
Vojnovich-Huszár Villa - Kert

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Purcell: Tündérkirálynő Részletek a Shakespeare Szentivánéji álom című drámájához írt kísérőzenéből

„Az angol drámakultúra és a barokk opera egymásra találása külön csemege. Shakespeare zsenije ötvözve a kor divatos zenéjével: ezt nehéz felülmúlni. Így nem csoda, ha valami megdöbbentően nagyszerű született Henry Purcell tollából: A Tündérkirálynő című opera, amely Shakespeare Szent Iván éji bolondságait feldolgozó komédiájából, a Szentivánéji álomból jött létre, annak kísérőzenéjeként. A Shakespeare mű már belopta magát a Vojnovich-Huszár Villa kertjébe, itt az idő, hogy mindezt zenével koronázzuk. Ezen a kora nyári estén egy felejthetetlen kalandra invitál minket a villa kertje, minden idők legizgalmasabb zenéjével.” Közreműködik: Ars Longa Kamarazenekar Szili Gabriella – ének (szoprán) Vezényel: Dinyés Soma
  Stáblista
Karmester 
Dinyés Soma 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?