Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ÉLJ TISZTÁN! - GÁLAKONCERT A DROGELLENES VILÁGNAP ALKALMÁBÓL
Margitsziget Szabadtéri Színpad - Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.2 / 10) - 627 értékelés alapján
  Leírás
ÉLJ TISZTÁN! Drogellenes Világnapi gálakoncert koncert

A Drogellenes Világnapon hagyományteremtő céllal először megrendezésre kerülő egész napos rendezvény és gálakoncert neves hazai sztárok, sportolók és közéleti személyiségek közreműködésével a társadalmi összefogásra és a felelős gondolkodásra kívánja felhívni a figyelmet. Az ENSZ-közgyűlés 1987. évi határozata alapján 1988 óta tartják június 26-án a drogfogyasztás elleni küzdelem nemzetközi napját. A Szabad Tér Színház és a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ kezdeményezéséhez szakmai szervezetek is csatlakoznak, hogy a nemzetközi példát alapul véve egy olyan társadalmi összefogást indítsanak el, melynek célja a droghasználat visszaszorítása és a prevenció népszerűsítése Magyarországon. Az esti gálakoncerten fellépő zenészek saját, valamint a karrierjük csúcsán drogfüggőségben elhunyt ismert zenészek dalait adják elő a Margitszigeti Nagyszínpadon. Fellépnek: 
Margaret Island
Radics Gigi
Boggie
Oláh Gergő
Kocsis Tibor
Heincz Gábor Biga
ByeAlex
Pankastic!
Group’n’Swing Sztárvendég: a Grammy-díjas jazzbőgős, Ron Carter és quartetje Ron Carter nagyjából azt jelenti a jazzbőgőzésben, mint a Mercedes-Benz az autógyártásban: ő az egyik legkiválóbb, legnagyobb múlttal rendelkező jazz zenész a ma is aktívak közül. A jazzbőgő királya nem csak Miles Davis, Joe Henderson vagy Herbie Hancock bőgőse, de szinte példa nélküli módon több mint 2000 lemezfelvételével közel az egész jazztörténelemé. Ez nagyjából azt jelenti, hogy nagyon kutatni kellene az elmúlt 50 év azon jazztörténeti jelentőségű lemezeit, melyeken esetleg nem Ron Carter adja a basszust. Emellett elismert zeneszerző, kétszeres Grammy-díjas, átcsábítása Európába már önmagában is szenzáció. Quartetjével a 2015-ös európai Foursight turné keretében kapott meghívást a Margitszigetre. Zenészek:
Ron Carter, bőgő
Renee Rosnes, zongora
Payton Crossley, dob
Rolando Matos, ütőhangszerek Az esemény kiemelt médiatámogatója: MTVA  Intézményi támogatók:
Emberi Erőforrások Minisztériuma
Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatala Az egész napos eseményről tudósít a Petőfi és Kossuth Rádió, az esti koncert fellépőivel a Petőfi TV és MR2 Petőfi rádió készít interjút. Csatlakozás az eseményhez a FB-on: https://www.facebook.com/events/865931506776218/
  Stáblista
Énekesnő 
Csemer Boglárka 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet a mobilod kijelzőjén vagy kinyomtatva, papíron is bemutathatod!
  Cím
  Hogy tetszett?