Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

„LISZT EMLÉKEST PÁRTAY LILLA KOREOGRÁFIÁIVAL”
MÜPA - Müpa – Fesztivál Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 1171 értékelés alapján
  Leírás
A Magyar Nemzeti Balett Alapítvány rendezvénye, a Liszt-emlékest műsorán Pártay Lilla Kossuth-díjas, Kiváló Művész, a Nemzet Művésze, a Magyar Művészeti Akadémia tagja koreográfiái szerepelnek.

A muzsikusvendégek szintén Liszt-műveket szólaltatnak meg: a Kossuth-díjas Kiss B. Atilla Petrarca-szonettet énekel, Simon Izabella pedig a Genfi harangokat játssza. A négy koreográfia különböző időszakokban készült: az Elfelejtett keringő 1986-ban, A bölcsőtől a sírig 1998-ban, a Csárdás macabre erre az estre született, míg a Funerailles 1990-es, ám ezt a koreográfus 2015-ben átdolgozta. Az előadás két mottója: „A szép mozgás a szem muzsikája” (Anatole France), „Az alkotás nem ismer kényszert - a művészet szabad” (Vaszilij Kandinszkij).

A Nemzeti Táncszínház előadása a Magyar Nemzeti Balett Alapítvány szervezésében. Rendező: Nemzeti Táncszínház
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ezen az előadóhelyen a jegyed bemutathatod a mobilod kijelzőjén, vagy kinyomtatva, papíron.
  Cím
  Hogy tetszett?