Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

NEW YORK GYPSY ALL STARS (USA)
Bálna Event Hall - Bálna – Event Hall

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Kortárs balkáni cigányzene New Yorkból. A New York Gypsy All Stars (NYGA) a görög, a makedón, a török zene elemeit ötvözi a jazz, a funk vagy éppen a techno világával.

Muzsikájukban a kelet és a nyugat fúziója valósul meg, a lehető legnagyobb összhangban, lélegzetelállító technikai tudással, muzikalitással és állhatatossággal előadva. A Juilliardon végzett és nemzetközi versenyekről is ismert Ismail Lumanovski vezetésével működő együttes játszott már a Carnegie Hall-ban, a Central Parkban vagy a Chicagói Világzenei Fesztiválon, olyan kiváló zenészek társaságában, mint Selim Sesler, Al di Meola, a Brooklyn Funk Essentials, Ivo Papasov, Husnu Senlendirici vagy Vassilis Saleas. Az együttes tagjai:
Ismail Lumanovski – klarinét, Tamer Pinarbasi – kanun, Panagiotis Andreou – basszusgitár, Jason Lindner – billentyűs hangszerek, Engin Kaan Gunaydin – dobok
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?