Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ZÜFEC
Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza - Stúdióterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Balgakov - Züfec Színmű egy részben

Tisztelet a kivételnek egy részben M. Bulgakov Színházi regény c. művét ugródeszkának használva “Figyelmeztetjük nézőinket, hogy semmi közünk a színre kerülő előadáshoz; rendkívül furcsa, szomorú körülmények közt jutottunk a kézirat birtokába. Szergej Leontyevics Makszudov tavaly tavasszal lett öngyilkos Kijevben, és mi ugyanazon a napon vaskos paksamétát és levelet kaptunk. A paksaméta a már fent említett kéziratot tartalmazta. A levelet megdöbbenéssel olvastuk. Szergej Leontyevics azt írta benne, hogy midőn eldobja magától az életet, kéziratát nekünk ajándékozza, azzal a kéréssel, hogy javítsuk át, írjuk alája a nevünket és vigyük színre. Különös, ámde végső akarat! Így hát elfogadtuk az ajándékot. Már most közölnünk kell nézőinkkel, hogy az öngyilkosnak soha életében semmi köze sem volt színházhoz, dramaturgiához. Jól ismerjük Moszkva színházi életét és ennél fogva kezeskedünk érte, hogy sem olyan színházak, sem olyan személyek, amilyenek a megboldogult írásában szerepelnek, nincsenek és soha nem is voltak.” Játsszák:
Borsányi Dániel, Domokos Zsolt, Horváth Szabolcs, Piti Emőke, Rózsa Krisztián, Viktor Balázs Látvány: Jeli Sára Luca Dramaturg: Kautzky-Dallos Máté Rendezőasszisztens: Erdélyi Adrienn Rendező: Fábián Péter, Benkó Bence A k2 Színház és a Szkéné Színház közös előadása
  Szereposztás
Színész 
Borsányi Dániel 
Színész 
Domokos Zsolt 
Színész 
Horváth Szabolcs 
Színész 
Piti Emőke 
Színész 
Rózsa Krisztián 
Színész 
Viktor Balázs 
  Stáblista
Rendező 
Benkó Bence 
Rendező 
Fábián Péter 
Dramaturg 
Kautzky-Dallos Máté 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bartók Kamaraszínházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban vagy bemutatod okostelefonon.
  Cím
  Hogy tetszett?