Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
UZIPOV - HEADBENGS
Barba Negra Track

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 1049 értékelés alapján
  Leírás
Hogyan is mondják a srácok? „A sok bonyolult, összetett muzsika után egy egyszerű 200-as szeg a pofánkba.” -igen, valahogy így.

Az a szeg ráadásul akkorát csap, hogy egyből ketté is szakít. Aki nem hiszi, járjon utána. Mondjuk július 2-án a Barba Negra Track-ben, ahol a fejrázás nem hogy nem marad el, de még a noise rock trió mellé „a név kötelez” mondás jegyében a Headbengs is betársul, hogy a húrok közé csapjon nyers, lendületes dalaival. A kétszer három pedig jelen esetben nem hatot, hanem ennek a sokszorosát jelenti majd kedvenc újbudai szabadtéri szórakozóhelyünkön ezen a kerek rock 'n' roll estén.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1117, Neumann János u. 2. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?