Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
WINAND UPDATE, VENDÉG: FEKETE-KOVÁCS KORNÉL
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A kortárs jazzénekesek európai élvonalába tartozó Winand Gábor az a kivételes vokalista, aki ugyanakkor hangszeres zenészként, jelesül szaxofonosként és fuvolistaként is kiválóan megállja a helyét.

Közreműködik: Winand Gábor - ének, szaxofon, fuvola
Rozsnyói Péter - zongora
Orbán György - nagybőgő
Csízi László - dob Fekete-Kovács Kornél - trombita „(Winand) meglepően hajlékony hangja tökéletes könnyedséggel lép túl a vokális művészet technikai nehézségein, kifejezésmódjában a lényegre tör, mert nem igyekszik magát előtérbe tolni – mindez már önmagában is meglepetést kelt. Hát még improvizáló tehetsége, mely valószínűleg szaxofonos és klarinétos tapasztalatának köszönheti utánozhatatlan tagoltságát, és könnyed eleganciával kerüli el a rossz ízlés azon csapdáit, melyekbe bizony a műfaj legnagyobb vokalistái is beleesnek néha.” 
Martine Palmé  A kortárs jazzénekesek európai élvonalába tartozó Winand Gábor az a kivételes vokalista, aki ugyanakkor hangszeres zenészként, jelesül szaxofonosként és fuvolistaként is kiválóan megállja a helyét. Első szólólemezével, a BMC Records gondozásában kiadott Corners of my mind című albummal 2002-ben elnyerte a legrangosabb francia jazzmagazin, a Jazzman által az adott év legkiemelkedőbb lemezeinek kiosztott Choc de l'année díjat, férfi énekes kategóriában. A BMC Recordsnál megjelent további albumai – Agent Spirituel (2003), Different garden (2004), Opera Budapest (2006), Fabulas (2009) – is egytől egyig jelentős hazai és nemzetközi sikereket értek el úgy a kritika, mint a közönség körében. Az elmúlt években Winand különféle formációival számos külföldi meghívásnak tett eleget, elsősorban saját kompozíciókból álló repertoárral. Legújabb zenekarával, a Winand Update-tel a modern mainstream jazz, a klasszikus kamarazene és a balkáni népzenék különleges vegyületét hozza létre. Garancia erre Winand sokszínű egyénisége mellett Rozsnyói Péter remek zongorajátéka éppúgy, mint az erős és megbízható Orbán György - Csízi László ritmusszekció. Az Opusban a kvartetthez vendégként még a kitűnő trombitás, Fekete Kovács Kornél is társul. "Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani!  Tel: (+36 1) 216 7894."
  Stáblista
Trombitaművész 
Fekete-Kovács Kornél 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?