Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: MÓZES TAMARA - LEMEZBEMUTATÓ SZÓLÓKONCERT
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Mózes Tamara zongorista-énekesnő hazánkban egyedi műsorral képviseli a fiatal jazzgenerációt.

Új lemeze szólóalbum, ének-zongorára, saját szerzeményekkel, és a francia Parallel Records gondozásában jelenik meg 2015 júliusában. Tamara több nemzetközi verseny díjazottja, koncertek, fesztiválok rendszeres fellépője. 2007-ben diplomázott a budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem zongoraszakán. Klasszikus zenei képzésével párhuzamosan kezdett el foglalkozni a jazz műfajával, és zeneakadémiai diplomája után a párizsi Conservatoire National de Région jazzének- és improvizáció szakán folytatta tanulmányait, ahol kiemelkedő eredménnyel végzett. 2011-ben Francia Állami Ösztöndíjat kapott, 2012 tavaszán pedig háromhetes szólóturnéra utazott az Egyesült Államokba. 2015-ben elnyerte az állami Lakatos Ablakos Dezső jazz előadóművészi ösztöndíjat. Első albuma, az In Spring, 2010-ben jelent meg, 2014-ben francia zenészekkel Párizsban készítette el Album of the Ear című következő lemezét. Mindkét album kiváló minősítést kapott a Gramofon zenei magazintól. „A zongorista-énekesnő azt a fajta amerikai sanzon- vagy előadói iskolát hozza teljes természetességgel, amellyel Magyarországon senki sem próbálkozott még.” (Zipernovszky Kornél, Fidelio) Mózes Tamara - ének, zongora vendég: Benkó Ákos - dob "Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani!  Tel: (+36 1) 216 7894."  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?