Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GADÓ GÁBOR TRIÓ, VENDÉG: BACSÓ KRISTÓF
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Gadó Gábort trió formációban viszonylag ritkán hallhatjuk, az Opusban ilyen felállással utoljára 2013 júliusában lépett fel, akkor Barcza-Horváth József és Miklós Szilveszter társaságában.

Az 1957-es születésű európai hírű gitáros-zeneszerző ezúttal egy „háromgenerációs” trióval jelentkezik, nagybőgőn a Borbély Műhelyből is jól ismert, negyvenes éveinek elején járó Horváth Balázzsal, a doboknál pedig az egyre többet foglalkoztatott, igen tehetséges, alig 25 éves Csízi Lászlóval.  Gadó már 2004-es Second Coming című szólólemezén bizonyította, hogy gitárjátékával egymagában is képes kitölteni a teret és kiszakítani az időt megszokott kereteiből. A trió most ebből az alappontból kiindulva építi újjá a folytonosan változó Gadó-univerzumot. Vendégként a koncert folyamán aztán megjelenik a gitáros régi társa, Bacsó Kristóf is, akivel Winand Gábor Different Garden címmel szintén 2004-ben megjelent sokszoros díjnyertes triólemezén hallhattuk először együtt Gadó Gábort. Közreműködik: Gadó Gábor - gitár
Horváth Balázs - nagybőgő
Csízi László - dob Bacsó Kristóf - szaxofon "Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani!  Tel: (+36 1) 216 7894."
  Stáblista
szaxofon 
Bacsó Kristóf 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?