Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PARNO GRASZT KONCERT
Szentendrei Teátrum és Nyár - MűvészetMalom udvara

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.4 / 10) - 185 értékelés alapján
  Leírás
PARNO GRASZT KONCERT (Esőhelyszín: Pest Megyei Könyvtár színházterme)

A Parno Graszt neve - 20 éves fennállásuk óta - egyet jelent az autentikus cigányzenével. Esetükben az autentikus valóban eredeti, hamisítatlan, hiszen amellett, hogy zenei anyagukat maguk gyűjtötték a szabolcs-szatmári Paszab és környékéről, a csapat a mai napig itt él, távol a nagyvárosok zajától. Zenéjük így megőrizhette ősi, eleven karakterét, a banda pedig közvetlen természetét.
Kevés olyan zenekar van, amelyik tiszta és hiteles marad, miután igazán népszerűvé vált. Sokan elfelejtik, honnan jöttek, hova tartanak, és ami egykor a hangszerek kíséretében őszintén rezgett a torokban, idővel megkopik, egyre hamiskásabban szól.  A Parno Graszt szerencsére meg tudta tartani azt a kedvességet, egyszerűséget és vidámságot, ami zenéjüket leginkább jellemzi. Hagyományőrző cigánydalaikat nem szeretnék túlcifrázni, mert tudják, mekkora energia lakik a fülbemászó dallamokban…
Nehéz olyan várost, fesztivált, vagy koncerthelyszínt találni, ahol ne lépett volna már fel a csapat. A Parno Graszt a hazai szereplések mellett Európa szerte is számos sikert tudhat magáénak, de felléptek a tengerentúlon is: Dél-Korea, India, és az USA is otthont adott már koncertjeiknek. Az együttes eddig 4 albumot jelentetett meg.
 
Az együttes tagjai: 
Oláh József - ének, gitár, tambura
Oláh Viktor - ének, gitár, tánc
Horváth Sándor - ének, kanál, tánc
Jakocska János - ének, gitár
Balogh Mária - ének, tánc
Váradi Mária - ének, tánc
Oláh Krisztián - tangóharmonika
Oláh János - nagybőgő
Németh István - szájbőgő, kanna
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?