Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VENTS DEST KONCERT
Szentendrei Teátrum és Nyár - MűvészetMalom udvara

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.4 / 10) - 182 értékelés alapján
  Leírás
VENTS D’EST –25 éves jubileumi koncert (Esőhelyszín: Pest Megyei Könyvtár színházterme)

Zenészek:
Miquéu és BaltazarMontanaro (FR)
Écsi Gyöngyi, Buják Andor, Pukkai Attila
Vujicsics Együttes Miguéu Montanaro okszitán/francia  zenész  az etnikai ihletésű szabadzenélés európai vándora. Zenei világa nem ismer határokat, gyökerei a provanszáli muzsikához kötik, de otthonosan mozog Kelet-Európa zenei hagyományaiban is. A francia anyanyelvű, magyarul is beszélő Michael, azaz Miquéu Montanaro húsz éve koncertezik rendszeresen világszerte, Magyarországon pedig visszatérő vendég. Szinte minden hangszeren játszik, de szólistaként szívesen lép fel mint dob-furulyás, mivel a dob és furulya az okszitán népzene jellegzetes hangszerkísérete.  Egyik fő műve, a Vents d'Est (Keleti Szél) 1995 óta létező formáció, mely a dél-európai és az észak-afrikai népek folkzenéjének sajátos ötvözete a közép-európai népek folkzenéjével, változatos jazz-elemekkel színesítve. A formáció résztvevője kezdetektől a  Vujicsics együttes valamint a szlovákiai Ghymes együttes (egykori)  tagjai, így a nemzetközi zenekar a maga nemében kivételes, élő "zenei mozaikot" alkot.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?