Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A DOHÁNY UTCAI SERIFF
Szentendrei Kulturális Központ - MűvészetMalom

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.4 / 10) - 186 értékelés alapján
  Leírás
A DOHÁNY UTCAI SERIFF A Füge és a Kaposvári Egyetem produkciója.

Az előadás szövege a vészkorszak alatt elhurcoltak visszaemlékezéseiből áll össze, és teljes sötétségben játszódik. A színdarab szövegét Mohácsi János és a szereplők közösen válogatták. Gerincét személyes visszaemlékezések adják, Claude Lanzmann: Shoah című filmjének textusán kívül számos vendégszöveg is található benne. Az esettanulmányok, túlélők visszaemlékezései, szépirodalmi művek, naplórészletek, történelmi források, jegyzőkönyvek és személyes gyűjtések segítenek a korabeli atmoszféra és a történelmi kor bemutatásában. A vallomások és írott anyagok közé ismétlődően önirónikus és karakteres zsidó viccek ékelődnek, amelyekben ugyanez a sors fogalmazódik meg, a humor érthetőbbé teszi a tragikus történelmi hátteret is - mint minden igazi színházban: a tragikum a nevetésen sejlik át. Az előadás 2013-ban elnyerte a Színikritikusok Díját a legjobb független színházi előadás és a legjobb színházi zene kategóriában.
  Szereposztás
Színész 
Bánfalvi Eszter 
Színész 
Boros Anna 
Színész 
Deák Péter 
Színész 
Keresztény Tamás 
Színész 
Király Dániel 
Színész 
Lábodi Ádám 
Színész 
Némedi Árpád 
Színész 
Rainer Micsinyei Nóra 
Színész 
Takács Nóra Diána 
Színész 
Tolnai Hella 
  Stáblista
Rendező 
Mohácsi János 
Zene 
Kovács Márton 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?