Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KEREK ISTENFÁJA - NÉPTÁNC ELŐADÁS
Szentendrei Teátrum és Nyár - Városháza udvara

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Szentendre Táncegyüttes "KEREK ISTENFÁJA..." – néptánc előadás A Szentendrei Teátrum bemutatója. (Esőhelyszín: Pest Megyei Könyvtár színházterme)

Zenészek: Bazseva zenekar Rendező koreográfus: Kocsis Enikő- Fitos Dezső Harangozó Gyula-díjas táncművészek, koreográfusok 

Isten kerek esztendeje tizenkét ágat-hónapot hajt, tizenkét hónap ötvenkét hetet virágzik. A Szentendre táncegyüttes kerek esztendei alatt is már számos ága kivirágzott. A régi falusi élet színeit, életét, táncos szokásait bemutatva,változatos tájakra viszi nézőit, melyek már egy letűnt világot mutatnak, megőrizve a hagyományt, a népművészetet, a dal és a mozdulat ősi erejét.
 
  Stáblista
Koreográfia 
Kocsis Enikő 
Koreográfia 
Fitos Dezső 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?