Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ARANYTÓ
Szentendrei Teátrum és Nyár - Városháza udvara

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.4 / 10) - 185 értékelés alapján
  Leírás
Ernest Thompson: ARANYTÓ A Szentendrei Teátrum és az Orlai Produkciós iroda bemutatója. (Esőnap: július 26. é saugusztus 2.vasárnap)

Norman Thayer nyugalmazott egyetemi tanár és felesége, Ethel fiatal koruk óta minden nyarat az Aranytónál töltenek.  Morognak, ugratják, de ugyanúgy szeretik egymást, mint a kezdet kezdetén – vagyis kezdődik a boldog nyaralás. Az idei mégis más, mint az eddigiek: a régi hűséges bútorok és használati tárgyak mellett mást is rendbe kell tenniük maguk körül. Mert a lányuk nem véletlenül nem járt náluk már évek óta. És amikor megérkezik, meglepetés-vendéget is hoz magával… 
A humorral átszőtt mélyen emberi történetet filmen Henry Fonda és Katherine Hepburn, magyar színpadon pedig Mensáros László és Tolnay Klári tette emlékezetessé.
  Szereposztás
Színész 
Vári Éva 
Színész 
Benedek Miklós 
Színész 
Bertalan Ágnes 
Színész 
Vasvári Csaba 
Színész 
Bábel Vilmos 
Színész 
Szekeres Máté 
  Stáblista
Rendező 
Gálffi László 
Fordító 
Zöldi Gergely 
Jelmez 
Tordai Hajnal 
Díszlet 
Khell Zsolt 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?