Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TÜKÖRKÉP TÁRSULAT BEMUTATJA, MOLNÁR FERENC: IBOLYA
Bakelit Multi Art Center - Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.2 / 10) - 23 értékelés alapján
  Leírás
A darab egy szalonvígjáték, amely magába foglalja a kedvenc komédia-elemeket: fogadás, szerepcsere, csavar, szerelem.

Kóristalányoknak tart meghallgatást egy pesti igazgató. Ám a jelentkezők tényleges tehetsége sosem derül ki, mert többségük pár perc után az igazgató nyakába ugrik. Az igazgató már kiégettnek érzi magát a szereposztó díványhoz, és egyre kevésbé tűri a sok rajongó kóristalány szemtelenségét. A színházi életbe frissen belecsöppenő zeneszerző nem érti az igazgató bosszúságát, hiszen ő bármit megadna azért, hogy a feleségén kívül más nők ácsingózzanak a kegyeiért. A két férfi addig kötekedik egymással, míg végül fogadást kötnek: a következő lány meghallgatására a zeneszerző fogja magát igazgatónak kiadni, és az igazi igazgató pedig szolgának öltözik. Mindketten részt vesznek a meghallgatáson, ahol a zeneszerző megpróbálja bebizonyítani, hogy az igazgató hozzáállásával van a baj. A következő jelentkező egy vidéki kórista, Ilonka. Az őszinte, impulzív és humoros lányba azonnal beleszeret a zeneszerző. Miközben az igazgató szolgaként megpróbálja megakadályozni a románcot, maga is kezdi megkedvelni a többi puccos dívától merőben eltérő lányt… A darab egy szalonvígjáték, amely magába foglalja a kedvenc komédia-elemeket: fogadás, szerepcsere, csavar, szerelem. A műfajhoz remekül passzolnak, a korszak slágerei, ezért a legtöbb szereplő dalban is hangot ad érzelmeinek. Előadók:
Igazgató: Tóth Alex
Ilonka: Bukovics Henrietta
Zeneszerző: Darányi Ádám
Márkus: Nagy Katalin
Rakolnoki: Rumán Cintia
Thúz: Rácz Viktória
Titkárnő: Cserményi Orsolya
Széll: Nagy Enikő
  Stáblista
Rendező 
Polyák Valéria 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1095 Budapest, Soroksári út 164. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?