Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
IKF - IFJÚ KOREOGRÁFUSOK FÓRUMA - A8AK - KÖZÉP-EURÓPA TÁNCSZÍNHÁZ
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Közép-Európa Táncszínház előadása Bemutató

Az IKF egy új tehetséggondozó- és kutatóprogram, melynek elsődleges célja a koreográfusi utánpótlás lehetőségeinek javítása, a fiatal koreográfusok helyzetbehozása. A Közép-Európa Táncszínház új stratégia kidolgozására vállalkozott, hogy folytathassa a legfiatalabb alkotókkal való együttműködést. Az IKF nyílt pályázatán fiatal koreográfusok kapnak lehetőséget az alkotásra. Ez alkalommal Halász Gábor dolgozhat egy hétig a KET táncosaival, a hét végén pedig nyilvános bemutatót, demonstrációt tartanak A8ak címmel. Halász Gábor a Budapest Kortárstánc Főiskola elvégzése után a D.A.N.C.E. (Dance Apprentice Network aCross Europe) programjában vett részt, később a Ballet National de Marseille tagja. A8ak című alkotás a nyolcas szám misztériumát értelmezi újjá. Halász Gábor a zeneelmélet, a számmisztika területén túl a legjelentősebb magyar avantgárd művészcsoport és a Közép-Európa Táncszínház tagjai felől közelítve keresi azt a nyelvezetet, amely a darab gyökereiből táplálkozik. Előadók: Hargitai Mariann, Horváth Adrienn (Fülöp Viktor-ösztöndíjas), Jakab Zsanett, Palcsó Nóra, Frigy Ádám, Ivanov Gábor, Kovács Péter, Mádi László
Fény: Fogarasi Zoltán
Konzultáns: Kun Attila
Alkotó: Halász Gábor
  Stáblista
Tánc 
Hargitai Mariann 
Tánc 
Horváth Adrienn 
Tánc 
Jakab Zsanett 
Tánc 
Palcsó Nóra 
Tánc 
Frigy Ádám 
Tánc 
Ivanov Gábor 
Tánc 
Kovács Péter 
Tánc 
Mádi László 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?