Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

JÁNOS VITÉZ
Jászai Mari Színház, Népház - Kamaraterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 71 értékelés alapján
  Leírás
A Jászai Mari Színház, Népház és a Vaskakas Bábszínház közös produkciója. Petőfi Sándor elbeszélő költemémye és versei alapján színpada alkalmazta Perényi Balázs

Meddig mennénk el valakiért, akit szeretünk? A következő sarokig, esetleg egy másik országba, vagy talán a világ végéig is? Petőfi klasszikus műve egy fiúról szól, aki megpróbál boldogulni a világban, sokszor reménytelen és elkeseredett küzdelmet folytatva az emberekkel, a természettel, és az idővel, hogy végül akkor találja meg az igazi boldogságot, amikor már lemondott róla. Az előadást 6-tól 10 éves korig ajánljuk.
  Szereposztás
János vitéz 
Vitányi-Juhász István 
Iluska 
Gergely Rozália 
Mostoha 
Rab Viki 
Francia király, Fazekas 
Bora Levente 
Bandavezér, Óriások királya, Basa fia  
György Zoltán Dániel 
Francia királylány, Menyecske 
Kocsis Anna 
Huszárkapitány, Gazda 
Szúkenyik Tamás 
  Stáblista
Rendező 
Somogyi Tamás 
Zeneszerző 
Krulik Zoltán 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?