Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
OPARA GÁLA ŐSZI 2
Duna Palota - Duna Palota Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Duna Szimfonikus Zenekar őszi hangversenysorozatának II. előadása.

Az opera szó a latin opus (mű) szó többes száma. Jelentése: művek. Ez azt jelenti, hogy az operaelőadás létrehozásában, megvalósításában a társművészetek sokasága (szövegíró, zeneszerző, balettmester, rendező, énekesek, hangszeresek, díszletkészítők- és tervezők, ruhatervezők, stb.) együttesen, sok-sok művet alkotva vesznek részt. Zenei jelentése: művészi értékű, énekes-zenés színpadi mű. Az operaműfaj első korszakos jelentőségű szerzője: Claudio Monteverdi. Zelinka Tamás Műsoron az opera irodalom legnépszerűbb szerzőinek művei Közreműködnek a Bel Canto Operatársulat szólistái és vendégművészei Vezényel: Deák András
  Stáblista
Karmester 
Deák András 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?