Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
WERK AKADÉMIA - TÉBOLY ÉS KACAGÁS
Stúdió K Színház - Nezoter1

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Werk Akadémia színházi menedzsereinek egyszeri vizsgaelőadása

A Werk Akadémia színházi menedzser szakos hallgatói felolvasó színházi estet szerveznek Karinthy Frigyes: Betegek és bolondok című műve alapján Kovács Patrícia, Nagy Dániel Viktor és Nagypál Gábor előadásában a Stúdió K Színházban. 
 
Karinthy Frigyes páratlan éleslátással és egyedülálló humorérzékkel elemzi ki a testi és lelki betegségek egész tárházát. Történeteiben élénken jelenik meg az emberi érzelmek széles skálája, amit ma ugyanolyan intenzitással élünk át, ha az egészségünkről van szó, mint Karinthy karakterei. Aki valaha is érzett már meghatározhatatlan eredetű szúró fájdalmat, talált magán gyanús kiütéseket, rettegett orvosi rendelőben, vagy diagnosztizálta már magát egy reklám alapján, annak kihagyhatatlan ez az előadás. 
 
Az időtlen szövegek Kovács Patrícia, Nagy Dániel Viktor és Nagypál Gábor tolmácsolásában szólalnak meg. A szövegeket Lőrincz Ágnes dolgozta át.
 
A Werk Akadémia színházi menedzser hallgatói első alkalommal kapták azt a feladatot, hogy színházi előadást szervezzenek önállóan, a képzés során elsajátított tudás alapján. Oktatóik voltak: Balogh Máté (kortársPR), Csóti József (Vígszínház), Erős Balázs (MÚ Színház), Gáspár Máté, Gricz István (Katona József Színház), Juhász Dóra (Frenák Pál Társulat), Mattyasovszky Zsolnay Bálint ( KOMA Társulat), Meczner Vera (Gradus Művészügynökség), Molnár Adél (Vigadó), Oláh Zsolt (Maladype Színház), Orlai Tibor (Orlai Produkciós Iroda), Szabó György (Trafó), Tímár András (színháztörténész).
 
Előadás időpontja és helyszíne: 2015. május 29. 19 óra, Stúdió K Színház (1092 Budapest, Ráday utca 32.)
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Stúdió K-ban elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?