Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: SOULBLASTER
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A kecskeméti székhelyű SoulBlaster zenekar 1999-ben alakult, kezdettől fogva azzal a céllal, hogy a soul és funky műfaj egyik meghatározó és világhírű zenekara, az oaklandi Tower of Power hatalmas repertoárjából válogasson.

A SoulBlastert a közönség és a szakma elismeréssel fogadta a különleges zenekar egyedi produkcióját, melyet az öt tagú, koreografált mozgású fúvósszekció, a többszólamú vokál, s nem utolsósorban a koncertműsorban szereplő kiváló dalok határoznak meg. Koncertjeik színvonalát jelzi, hogy elnyerve a Tower of Power szimpátiáját, hivatalos tribute bandként képviselhetik őket Magyarországon. A zenekar az elmúlt években számos koncertet adott belföldön és külföldön egyaránt: rengeteg klubban, fesztiválon és egyéb rendezvényeken játszottak, turnéztak Ausztriában, Németországban és Szerbiában is. Közreműködik: Török Viktor - ének
Weisz Gábor - szaxofon
Szentpéteri Zsolt - szaxofon
Bacsa Zoltán - trombita
Bojtos Gábor - trombita
Szentpéteri Gábor - baritonszaxofon
Szabó Károly - billentyűs hangszerek
Arany Zsolt - gitár, vokál
Szegedi Attila - basszusgitár
Reggel Ferenc - dobok,vokál "Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani!  Tel: (+36 1) 216 7894."
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?