Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: BERKI TAMÁS - GYÁRFÁS ISTVÁN - BARCZA HORVÁTH JÓZSEF TRIÓ
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A többek között Szabó Gábor Életműdíjjal és a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett Berki Tamás, akit évtizedek óta Európa egyik legjobb jazzénekeseként tart számon a szakma, hihetetlen energiájával, friss és régebbi szerzeményeinek mindig eleven előadásával, és a rá oly jellemző fanyar humorával nagy kedvence a hazai jazzközönségnek.

Változatos, megújuló produkcióival régi rajongói mellé a fiatalabb korosztályból is folyamatosan szerez új híveket magának. Legutóbb Sárik Péterrel és Gyémánt Bálinttal hallhatta az Opus teltházas közönsége, ezúttal egy másik, szintén briliáns muzsikusokból álló trióval lép a klub színpadára. Zenésztársai szintén az Opus rendszeres fellépői: Gyárfás István Wes Montgomery nyomdokain haladó dallamközpontú, vitalitástól duzzadó és szívhez szóló modern swingjátéka mellett hazánk egyik legnevesebb bőgőse, Barcza Horváth József a trió harmadik tagja, aki a legkülönfélébb stílusokban és zenekarokban bizonyítja évek óta, hogy méltán szolgált rá hírnevére. A bőgős, aki a Szőke Nikoletta Quartet meghatározó figurája, a következő hetekben a Pocsai Kriszta Quintettel, Oláh Kálmánnal, majd Gadó Gáborral lép az Opus közönsége elé. Professzionális játék, izgalmas kompozíciók sora, sugárzó energia, szívet melengető derű és humor várja az Opus közönségét a Jazzy Live sorozat soron következő koncertjén. Közreműködik: Berki Tamás - ének
Gyárfás István - gitár
Barcza Horváth József - nagybőgő
  Stáblista
ének 
Berki Tamás 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?