Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
4. PALOZNAKI JAZZ PIKNIK-2 NAPOS BÉRLET (PÉNTEK-SZOMBAT)
Paloznak

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.2 / 10) - 10 értékelés alapján
  Leírás
Candy Dulfer, Jazzanova, Barabás Lőrinc, Amoeba, Fábián Juli, Gubás Gabi és még sokan mások: az idei Paloznaki Jazz Piknik ismét két nemzetközi sztárral és a hazai jazz-élet krémjével vár mindenkit. 2 nap alatt 3 színpadon 15 előadó lép színpadra a nyár leghangulatosabb eseményén, Balatonfüredtől 10 percre.

2015. augusztus 7-8-án immár negyedszer rendezik meg a Paloznaki Jazz Pikniket a Balaton északi partján. A Homola Pincészet által szervezett fesztivál a tavalyi nyár nagy meglepetése volt: két nap alatt közel ötezren látogattak el a festői kis faluba. Paloznak utcái megteltek élettel, illatokkal, zenével, andalgó emberekkel, és ez idén sem lesz másképp! A Jazz Piknik a nyár egyik leghangulatosabb programja, fűben ülős jazz koncertekkel, naplementével, finom borokkal, tánccal. Mind a zenei kínálat, mind a közreműködők, mind a gasztronómia tekintetében igazán különleges, minőségi eseményre számíthatnak az idelátogatók. 2015-ben a szervezők 3 színpaddal és 15 felejthetetlen koncerttel készülnek. A Tájház udvara az élőzenés klubok felhőtlen hangulatát idézi, a Paloznak szélén felállított nagyszínpadon a csillagos ég alatt rangos előadókkal és különleges koncertekkel találkozhatnak a látogatók. A T-Systems nagyszínpadon péntek este az Amoeba, Fábián Juli & Zoohacker, majd a nemzetközi jazz fesztiválok egyik legnagyobb sztárja, a Jazzanova ad koncertet. Szombaton az Infinity kezdi az estét, utánuk a Soul Surge következik, majd egy igazi jazz csillag lép színpadra: a szaxofonlegenda, Candy Dulfer perdíti táncra a közönséget. A Tájház udvarán a Homola Pincészet színpadon pénteken a Marosi Zoltán Band, Pribojszki Mátyás és zenekara, majd Little G. Weevil lép fel. A szombat Myra Monoka live act-jével indul, majd Gubás Gabi és zenekara valamint a Barabás Lőrinc Quartet ad koncertet. Találkozzunk Paloznakon augusztus leghangulatosabb hétvégéjén! Ez a fesztivál idén is más lesz mint a többi! www.jazzpiknik.hu 4. Paloznaki Jazz Piknik Általános Szerződési Feltételek   Augusztus 7. Nagyszínpad
18:00 - 19:00 Amoeba
19:30 - 21:00 Fábián Juli & Zoohacker
21:30 - 23:00 Jazzanova Tájház Színpad
18:30 - 19:45 Marosi Zoltán Band
20:15 - 21:45 Pribojszki Band
22:15 - 23:45 Little G. Weevil Augusztus 8. Nagyszínpad
18:00 - 19:00 Infinity
19:30 - 21:00 Soul Surge
21:30 - 23:00 Candy Dulfer Tájház Színpad
19:00 - 19:45 Myra Monoka/Live Act, Warm Up: DJ AASS
20:15 - 21:45 Gubás Gabi és zenekara
22:15 - 23:45 Barabás Lőrinc Quartet  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?